April 28, 2012

Thank You Allah !

Salam ^_^V

Hai hai. Alhamdulillah. Syukur kepada Allah yang tidak terhingga sebab result final exam UiTM dah pun kelura pada pukul 9 pagi 27/4/2012 , iaitu semalam. Result yang baik lagi untuk last sem. :). Ramai kawan2 yang dapat result yang cemerlang dan rata-rata banyak ucapan "TAHNIAH, CONGRATES". Syukur sangat2 sebab dapat tamatkan pelajaran dengan jayanya.

Kyra pon rasa yang sama walaupun sepanjang final exam berlangsung, banyak perkara yang berlaku dalam hidup. Dan perkara yang berlaku boleh menjejaskan pelajaran kalau tak pandai nak uruskan. Seriously, masa final tu memang rasa sangat2 tak terurus fikiran. Mana dengan masalah yang timbul, masalah study nak cover itu ini. Ada banyak topic nak baca. Boleh dikatakn antara hidup dan mati. (*wah! ayat power gitu.haha.) Oke sambung. Tak dak la sampai mati kan.

Macam yang Kyra cakap masalah macam2. Hadoi poniing den. Nasib baik la masalah tu dapat diselesaikan. Tidak lingkup dah final exam. Huhu. Lagi pulak ada hikmah disebalik apa yang berlaku. Ntah la tak tau nak cakap mcam mana, hampir2 kawen dah ooi. Tidak den dah lamo jadi wife orang. Haha. 

Okey malas nak merepek macam2. Just nak share kegembiraan pasal result keluar ja. :)Terima kasih sudi baca. LIKE sikit !

1 orang ringan tangan:

Anonymous said...

Absolutely with you it agree. In it something is also to me it seems it is excellent thought. Completely with you I will agree.