November 3, 2011

Segmen Jom Naikkan Jumlah Follower Dengan Mendadak

Salam.
Helow. ^_^
Jom Kyra nak ajak ramai2 join segmen yg best nih. Hehe.

Nak tau segmen apa?

Meh sini Kyra nak tunjuk. Tgk kt bwh ni oke.


Haa. See ! Banner kt atas tu.
Sgt bagus kn 4 new BLOGGER.

So, ap yg ditunggu lg. Join lah ramai2. Haha.
Senang ja nak join, syarat2 pon xbyk n also mudah difahami ;)

Oke. Done itu ja yg Kyra nak bagi tau.
Eh! Eh! Lupa nk gtau tarikh tutupnya pada:
10 NOVEMBER 2011 , 10 MALAM.




Terima kasih sudi baca. LIKE sikit !

12 orang ringan tangan:

Eza Boom Boom :) said...

Auuukchaaakkk! Yeah, Eza datang lawat belog awak!:D Gumbiranya rasa hati dapat kenalan baru. Eza tinggal jejak kat sini..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

ciwty sajjeh said...

dari segmen yang sama ..
jom terjah blog green :)

http://ciwtysajjeh.blogspot.com/2011/11/segmenjom-naikkan-jumlah-follower.html#comments

Siti Zuraina Bte Amran said...

hye..!! selamat berkenalan..
saya dtng dri segmen yng sama..
sya zuzu..awak pulak..??

Shakirah Kyrah said...

thanx you sbb sudi dtg sini. :)
zuzu.sya Kyra. :)

h'zulproperty said...

sudilah kiranya kamo folo blog sya. dan sbagi balasan sya akan folo blog kalian.. ini janji saya.. peace yaw=D

fiqah said...

ziarah dari segmen yg sama...salam perkenalan :)

cIKhA said...

Singgah n follow jugak dari segmen sama..jom jejalan ke blog saye ;-)

cIKhA said...

Singgah n follow jugak dari segmen sama..jom jejalan ke blog saye ;-)

alynfazlin said...

singgah sini. :)

izah :) said...

iza singgah sini..jom singgah blog iza..

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

PURPLEVIOLET said...

Nak header yang cool tak?Azfa bagi diskaun pada 10 tempahan pertama taw !boleh tarik ramai folower ke blog awak ..

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html