November 12, 2011

Gumbira lalala. :)

Salam.
Morning kawan2 ! Heheh.
Mari kita mari kita bergembira tepuk tangan sama2. Kita menari sambil langkah goyang kaki, Hoorey2. Bergembira. hahaha.

Eh2 ! Mesti anda tertanya-tanya kan kenapa Kyra gembira pagi2 nih. hehe. Tiba2 pulak menyanyi lagu ntah papa kan ? Haha.

Sebenarnya Kyra ada join segmen by Hilmi Razali semalam. So result dah kuar hari nih. Ada 11 buah blog yg tersenarai semuanya dan Kyra adlah antara salah seorang pemenang ANUGERAH BLOG EMAS tu ! Tu yang happy sangat tu. Yea lah first time kot ! Haha. Teruja lebih lah. Macam xpercaya wooo.

So, Kyra nak ucapkan ribuan terima kasih kepada beliau kerana telah senaraikan blog Kyra dalam list yang 11 tu. ;)

Oke pada anda yang x berapa nak percaya boleh la TEKAN SINI.
Jangan lupa TEKAN SINI juga ea kawan2 :)

Oke lah lain kali kalau ada apa2 segmen Kyra bg tau lg and kita boleh join sama2.
Tata titi tutu. ^___^




Terima kasih sudi baca. LIKE sikit !

1 orang ringan tangan:

cik Kartun said...

hehehe same la kita (^^,)v