April 5, 2012

10 Perkara yang Yahudi TAK NAK Kita Tahu !

Salam ^_^v


AWAS !! Ini merupakan 10 perkara penting yang perlu anda tahu. Continue reading peeps !! :)

IMPORTANTE !!1.Israel merupakan salah satu pembekal rokok terbesar di dunia, namun rakyatnya tidak digalakkan menghisap rokok yang mereka cipta kerana mereka tahu akan bahana dalam kandungannya.

2.Israel mempunyai kepakaran dalam mencipta vaksin dan mahir dalalm ilmu perubatan, namun ilmu itu hanya untuk orang luar, kerana mereka tahu bahan kimia yang terdapat dalam ubat akan merosakkan untuk satu jangka masa panjang. Penduduk Israel sendiri menggunakan Habbatus Sauda dalam perubatan harian.

3.Taktik kaum ibu di Israel ketika mengandung ialah si ibu/isteri akan mendengar si suami membaca, menyanyi atau mereka akan menyelesaikan masalah matematik bersama-sama untuk mendapatkan bayi yang bijak dan petah kerana pada ketika ini fikiran dan perasaan si isteri adalah bersambungan dengan anak dalam kandungan anda bercakap padanya di perut.

4.Mcdonald di Israel telah membuat pengubahsuian contohnya dari segi minuman, Mereka menggantikan kopi berkafein kepada the yang mengandungi polyphenols iaitu unsure kimia yang berfungsi sebagai antioksidan berkekuatan besar untuk membuang sel rosak dan mencegah kanser, kita di sini masih menggunakan kafein berbahaya !

5.Di Israel, mereka akan memakan buah-buahan dahulu sebelum memakan makanan utama. Ini kerana hakikatnya dengan memakan hidangan karbohidrat (nasi atau roti) dahulu kemudian buah-buahan akan menyebabkan kita merasa mengantuk dan lemah dan payah untuk memahami pelajaran disekolah. Sedangkan di sini kita dimomokkan dengan memakan buah-buahan sebagai pencuci mulut.

6.Israel turut melakukan berbagai usaha untuk menghancurkan Masjid Al-Aqsa dan Qubah Shakhrah sejak 50 tahun yang lalu dengan menggali bawah tanah masjid tersebut agar runtuh dengan sendirinya.

7.Majority buku sejarah di dunia mengatakan Negara-negara Arab yang menyerang Israel terlebih dahulu pada perang tahun 1967. Padahal faktanya, Israel yang menyerang Negara-negara Arab terlebih dahulu kemudian mereka merebut kota Al-Quds dan Tebing Barat. Tetapi mereka mengatakan serangannya itu adalah serangan untuk menjaga diri dan antisipasi.

8.Di Palestin, penduduk kristian Palestin dan Palestin Muslim bersatu melawan penjajah yahudi.

9.Pelajar-pelajar di sekolah dilatih dengan taktik ketenteraan dalam bersukan seperti menembak dan memanah bagi melatih otak memfokus sesuatu perkara dan mempersiapkan diri jika perkhidmatan diperlukan dimasa akan datang.

10.Hosni Mubarak merupakan tulang belakang Israel dan Amerika selama 30 tahun. 

Terima kasih sudi baca :)

Sumber:I-Khalifah.com

Terima kasih sudi baca. LIKE sikit !

3 orang ringan tangan:

Ain GreenChubby said...

ooooo....hehe >_<
btw done follow AWK..hope sudi2 la follow sye k ;)

Liza Razak said...

takutnye bila baca entry psl Israel..minda kite ni sebenarnya dah lama dijajah..cuma kita ni tak perasan atau buat2 tak tau je

Ratu Lissa said...

indahnya islam.. walaupun yahudi dah byk kali buat jahat..dah berkali-kali nk runtuhkan masjid al-aqsa, tapi islam tak pernah menggalakkan umatnya membalas kan.. islam disebarkan bukan kerana paksaan . tapi yahudi , sanggup bunuh org ! hishh