December 3, 2011

Segmen | Genk Cari Blogger

Salam semua !
Haluu ! Hehe. Sekarang tepat jam 11 malam.
Tetiba plak malam nih mata xmau lelap. So bw lah. Then jumpa segmen by Genk.

Jadi dengan tidak membuang masa dan tanpa berfikir panjang Kyra mengambil keputusan untuk join sgmen nih. Hehe. So kepada sesapa yang nak join jgnmalu jgn segan untuk klik banner di bawah nih ea ;)




klik ! klik ! hehe..

So jom lah join ramai2 ea :)
Tarikh tutup segmen nih lmbat lg , 10.12.2011. Minggu depan.

Okke lah selamat join !
Daaa ^_^


Terima kasih sudi baca. LIKE sikit !

13 orang ringan tangan:

hanna said...

dari segmen yang same..

salam perkenalan..!!!

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

LaLa said...

dari segmen yg sama :)
btw, folo kamu =D

Ahmad Hisyam said...

Datang dari segmen genk =)

Entri menarik di blog light|shadow
1. Disebalik Nazmi Faiz & Gol Terbaik Dunia
2. Dream Car | Koenigsegg Agera R
3. Kalau Bayi Boleh Bercakap
4. C.Ronaldo Paling Popular Di Facebook
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

Marina said...

akak datang terjah dari segmen Genkcorner...baru je join segmen ni... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

kepunyaan kuh ;]] said...

join blog anda..meh la join kita sama..

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Eza Boom Boom :) said...

Haii awak.. Datang nak ajak awak jelajah pergi blog-blog yang lain.. Eza dah jelajah sini…Awak tak nak jelajah blog kawan-kawan yang lain??? Kalau nak jelajah blog Eza, boleh pergi ke alamat ni..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

fierul said...

singgah sini dari segmen yang sama ..
jemput singgah blog saya ye :)

shiema sufian said...

Shiema singgah sini. Jom singgah dan follow belog Shiema (: jangan lupe tekan button follow ye (:
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

mimie_za said...

hye..nur terjah dri segmen yg sma..kalu sudi jmpt la dtg blog nur..jgn lupa tekan button follow yer..

http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogge.html

Bella Roast Almond said...

folow cni..segmen sma

dyabunga said...

hye..
dari segmen yg sama..
follow u..
jgn lupa singgh di blog dya k..
http://yayabunga.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

ceriteraliyana said...

tinkerbell terbang2 sini dari segmen yang sama,

baru berkesempatan utk terbang sini ^^,

NadyaBubble said...

Hai, dari segmen yang sama, salam perkenalan ;)