December 23, 2011

Nak cuba ?

Salam.

 Hye ! Jom tgk apa yg menarik kat bawah ni. :)
Mana lah tau anda semau ni berbakat dan begitu curious kan ? Boleh la try your luck. He


What should Yuna call her new song? #nowyoucan tell her! profile image

Sesapa yang ada idea utk tajuk lagu baru Yuna bole la share kannya di SINI key. :)


Tired of long waits and congestion for LRTs and buses in the city? See how things have improved... profile image

nak tgk cara untuk kurangkan kesesakan LRT ? bole klik pada LINK ni ea :)


First Ever Malaysian Action Figure Rock Song! - Park it! profile image




Summer Love: KL - This is your chance to be casted in a film! profile image

ada sesapa yang teringin nak jadi artis ? ada bkat yang terpendam ? hehe. jom try nasib anda kat LINK sini.


Oke. Tata !


Terima kasih sudi baca. LIKE sikit !

1 orang ringan tangan:

eeiyss said...

sudah follow belog kamu dear~