December 8, 2011

1st contest by aien - contest blog paling cute and cool

Salam.
Hehe. Jom join contest by Aien


klik banner kalau nak join :)

Syarat2 contest ni macam biasa follow blog ain n like fan page.

Ada lagi syarat2 anda boleh lihat sendiri. Cuma klik kat banner or nama aien spt yang Kyra highlight kan tu ea.

Kyra nak tag :

 Oke kawan2 jom kita join contest ni n support aien :)
Sekian ^_^

Terima kasih sudi baca. LIKE sikit !

5 orang ringan tangan:

Qyla said...

Wahh . Qyla di tag la . Thanx Kyra .
OTW to join contest Aien ni :)

fiQ'Ra said...

Salam geng fiQ’Ra yang mas kasihi ◕‿◕
Kad blogger yang baru sudah siap..
Boleh ambil dekat sini eh ◕‿◕

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.298246816882993.70482.257419187632423&type=3

e-lyanalovelifestory said...

tq darl:)
dah join contest 2^^

FiHa said...

singgah dr contest yg same =)

http://mawarmialah.blogspot.com/2011/11/contest-blog-paling-cute-and-cool.html

Niena Sofea said...

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html