November 7, 2011

|SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau!

Salam. 
Hellow2 ! ^_^
Hey, meh sini Kyra ada something nak bg tau nih. Kyra duk bw kt fb. Then Kyra ada jumpa satu blog yg post pasal satu segmen ni. Haa. Tajuk segmen ni tu.. Seperti yg kt atas tuh. Tajuk entry Kyra la. he

Xpa2 Kyra yg baek hati akan tulih lg sekali di sini, |SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau! Ahaha. Ini lah segmennya. Segmen ni dibuat oleh Cik Myra.

Oke seperti yang anda nmpak. Kat atas tu bannernya. Bagi sesiapa yang berminat boleh lah join. Tgk sebagai bukti Kyra dah join. Heee ~

Anda bila lg ? Jom meriahkan segmen ni. Lg ramai lg afdal. ;)
Kalau nak join senang ja. Just klik kt banner tu or Cik Myra oke. Syarat2 pon xbyk and tarikh tutup 14.12.2011. Lmbt lg tu. 

Oke senang kan ? Apa tunggu lg ? Serang ! Haha

Terima kasih sudi baca. LIKE sikit !

10 orang ringan tangan:

Amyra Azhar said...

maceh join segmen :D
myra follow sini n_n

Shakirah Kyrah said...

sama2.thanx follow ;)

_nurzaty said...

hai..follow awk.
klaw sudi follow blek k. :)
http://nurizzatyzulkifli.blogspot.com/2011/11/segmen-st0p-den-nak-follow-ekau.html

missanonymous said...

dari segment yang sama :D done follow u..mehh la follow sini
http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Arifah a.k.a Kecik said...

dri segment y` sama :) done follow you.
sy org yg ke 100 ^^

http://little251.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

myu said...

Salam perkenalan :) Hye, myu singgah sini dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

LaDy NeA said...

follow dari segmen yang sama!!!follow lar balik yer!!! thanx!!!

http://ladynea.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

cik ezai said...

singgah+follow dari segmen yang sama..follow me back k..
http://lovedalicious.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

faTin Najwa said...

datang dari segmen yang sma la.. jom folow
http://fatinamiranajwa.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

izah :) said...

datang dari segmen yg sama..kalau sudi jom singgah blog iza..

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html