November 11, 2011

"Segmen Hujung Minggu | Mari Bedudun"

Salam.

Jom kita join segmen by genk. Hehe. Tajuk segmen macam menarik kan ? 'Mari bedudun' something new kpd Kyra. Maksudnya berziarah/berkawan-kawan. Hee~

Oke sebelum tu jom kita tgk banner segmen ni dulu. :)


Oke sekarang Kyra akan penuhi kriteria yang diperlukan untuk join segmen ini. ;)
Kyra nih org Penang. Penang kat mna ? Kat Butterworth tau. X caya tgk profil about me tu ea. :)
Hurmm. Anda pernah mai Penang x? Kalau xpernah ada masa dtg lah. Cuti2 Malaysia. He. Byk jgak tempat best Bukit Bendera and kalau cuti sekolah bulan December ada Pesta Penang. Jom pakat mai ramai2 Pulau Mutiara nah.

Eh ! Eh ! Lupa pulak TARIKH TUTUP :13/11/2011 jam 2 ptg.

* Kalau nak join boleh klik pada banner


Terima kasih sudi baca. LIKE sikit !

5 orang ringan tangan:

Hilmi Razali said...

wow ! ade contest lagy !!!

kalau nak join contest lagy kan jom singgah blog saya .... ade contest lagy....cekidauuttt ~

http://storygempak.blogspot.com/

c genk bah ne said...

Tak pernah g penang lagi..hehehe

makasi ea seba sudi join segmen genk ^^

Shakirah Kyrah said...

sama2.xpa. ada masa boleh la dtg. hehe

Diera Tekikushika said...

baru minggu ni free nk pergi bedudun kat blog awak. jom pergi blog saya meh =)

siti hidayah said...

Hye. datang singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan ;)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/11/segmen-hujung-minggu-mari-bedudun.html